Спа хотели Сандански

петък, 17 септември 2010 г. 12:00 Публикувано от bvelingrad
Сандански е живописен курорт намиращ се на българска територия. Той се намира в западните райони и изглежда като неизвестна птичка е кацнал по подножия наживописната и велика Пирин планина и настанил своите привлекателности в поречието на река Санданска. Комплексът започва на приблизително 160 км. от София и 300 км. от Пловдив.
Развитието на курортчето е магично и въздействащо. Окръзите са били населявани открай време 2 хил. от н.е. от древно тракийско население, именувано меди, които основали и неповторимо място на тази територия. Непрекъснато то се организирало да се разраства и осъвраменява и се превърнало във неповторимо религиозно огнище. С приключването на 6 и лицето на 7 век добива името Свети Врач, после променено до през 1947 г. на Сандански.
Сандански е твърде именит със своята минерална вода, която е от огромно название за направлението на туризма тук, както по общо признание и с многото хотели в Сандански. Лечителната вода ни радва в близо 80 разгорещени извора, чиято температура е интересна, но гони до 80 градуса и доказано оздравява стрес,апатит, заболявания на мозъка и скелета.
В гдада има един голям подбор на Сандански хотели, вили за посетители, където добивате възможност да релаксирате и изпълняващи нееднаквипо тип условия, насочили услията си за отличното почиване на гостите, като полага усилия да удовлетвори и най-претенциозни вкусове.
Живописно място да се настаните за вашата отпуска е хотел "Анджев Хан", където на ваше местоположение на туристите си имате климатик, денонощен рум - сервиз, интернет, масажно джакузи, паркомясто и широка механа и немалко други възможности.
Курортът е обхватен, както на древни кътчета и старинни места с всеобщо значимост, така и на божествени спа хотели. Сандански е популярен с "Свети Врач", разпръснат на точно 350 декара и е възможно да се погледнат разнообразни дървета като кедри, секвои, чинари, върби и т.н. Това е едно прекрасно комплексче за разходка или хапчане навън с приятели.

0 Response to "Спа хотели Сандански"

Публикуване на коментар