Слънчев бряг и хотели на Черноморието

петък, 24 септември 2010 г. 12:00 Публикувано от bvelingrad
Слънчев бряг е сред най-мащабните у нас дестинации на Черно море и предпочитано селище за релакс от по-голямя част от населението. Курорта е изграден в Южна България като се разпределя върху красив залив разполагащ с лика на полумесец, а плажовете му са с продължителност цели 10 км и широчина до 100 метра. Площта му заема от така казаната Българска Ривиера и е една от прелестите на Черноморието ни, като от изключителна същност за популярността са безбройните нови хотели в Слънчев бряг. Застроен е в къса дружба до красивите два всезнайни градчета за почивка - Несебър и Свети Влас в област Бургас.

Една от базите, по причина, на които Слънчев бряг е толкова обожаван и предпочитан за почивка и партита са магнетичните му и всеки ден грижени брегове и впечатляващо сините му води. В този момент мястото има доста брой хотели в Слънчев бряг, 2 палаткови лагера, безброй места за релакс и освежаване, кръчми и дискотеки и интересни възможности за гостите. Тук веднъж годишно се състои и уважавания международен конкурс за популярна песен, наречен "Златния Орфей" и включващ жители от различни кътчета на България.

Основаването на Слънчев бряг се въвежда началото на 1958 година. 12 месеца по-късно хотелите в Слънчев бряг са вече в състояние да настаняват своите гости.По причина на чудесните си условия за успокоение и релакс мястото намира световна репутажия, която с годините се разраствала още и още. Наименованието си намира по случай многобройните горещи дни в този район.

Тук съдържа около 120 хотела предоставящи много време да се колебаете дали може във всеки един да останете, но аз ви представям хотел "Аугуста". Условията за живеене са красиви, обслужващият е безкрайно приветлив и постоянно усмихнат, а личното спокойствие и застой са обезпечени.

0 Response to "Слънчев бряг и хотели на Черноморието"

Публикуване на коментар