Почивка на Златни пясъци

вторник, 28 септември 2010 г. 12:00 Публикувано от bvelingrad
Красивият град Златни пясъци е верочтно най-прелестният в България и е най-значителния по нашето крайбрежие. Нахожда се на точно 18 км.североизточно от област Варна и на близо 500 км. от София.
Мястото притегля личности, стимулирани както от хубавия кей, също и от стилните китни хотели в Златни пясъци. Най-равномерните му посетители от Европа и не само годишно си остават жители на Русия, хора от Полша и германци, пристигнали в градчето да се насладят на топлото светило и бурното плажче.
Златни пясъци умее да се възхвали с доста от най-девствени и добре обгрижваните брегове тук. Златистата му магична пътека взима обхват от 100 метра и е проточена с по-малко от 3,5 км, а хотелите в Златни пясъци са някои от най - добрите на България, а събитието несъмнено е предлог за високомерие. Освен от достойно за уважение крайбрежие, района е заграден и от безгранично страхотна зеленина, където свежия въздух и жизнеността са в богатство, а безграничната тишина е разсичана само и само от нежната мелодия на птичките и ефирния повей на ветреца.
Златни пясъци предлага умели способи за упражняване на специфични по характер спортове като волейбол на плажа, фитнес, голф, езда, тичане, гмуркане, разходка с яхта, водни ски и т.н. За малките хлапета на рекреативните хотели в Златни пясъци постоянно се измислят детски пиеси и др. За най-малките има и атракции като бънджита, фонтани, и влакчета.
Изборът от стаи в отпочиващия град е огромен, но един от стегнатите, лъскави и привлекателни е хотел "Белвю", който оферира на клиентите си доста грижи и обичлива атмосфера. Мястото предразполага с сигурен предпазван паркинг, ресторант, масаж, спортна зала, басейн и т.н. В града има незнайно колко заведения и малки кръчмички, където да опитате местните специалитети и да си ближете пръстите. А на градските ивици саподготвени голям сбор капанчета и заведения, в които можете да се насладите не само през деня!

0 Response to "Почивка на Златни пясъци"

Публикуване на коментар