Велинград и хотели в спа сърцето на страната

петък, 8 октомври 2010 г. 12:00 Публикувано от bvelingrad
Велинград е най-големият лечителен съчетание в България и един от най-посещаваните не само в страната ни, но и на целия Балкански полуостров. Чудотворните лековити минерални потоци, около 80 и увличат над 200 000 хора годишно. Знаменитостта му на 1 от най-страхотните места за релакс и здравината на минералната му вода му доставят в 2009 година справедливите за преклонение признание за Спа комплекс на Балканите. Така тази чест е условие за изграждане на множество авторитетни хотели във Велинград, застраховащи вашият грациозен отдих.

Велинград се намира в Южна България страната на област Пазарджик. Курортът е поставен на точно 130 км. от столицата и 80 км. от Пловдив. Простира се в една изключително прелестна област, заградена от саможива и прелестна природа, доста съблазни и страхотни места, а климатът е особено хубав, защото през горещиятсезон е перфектно, а зимата е мека и не студена, a хотелите наоколо са изцяло доста приветливи. В Велинград и околността не липсват и ценни и древни сгради, които със неизбежност ще ви омаят. Изобщо изкарват едни подходящи постановки за очакваното презивяване и пълностойна ваканция с нееднаквите спа хотели във Велинград .

Ако се спрете да се явите в курорта, за да се отпуснете и разходите или да дирите оздравител за своите болежки, наистина няма да се окайвате. Намират се множество хотели във Велинград, в които да се насладите по време на вашия релакс и да се чувствате фактически както трябва. Необходимо е да си завардите стая в мини къща за визитатори, в неголем или пък в кокетен и изискан хотел във Велинград, правещ предложение разнообразни спа услуги и терапии. Подборът е доста и трябва да насити и най-изтъкнатите туристи. Всеки от създателите изпращат много привлекателни и евтини продажби, на които просто човек е греховно да удържи.

0 Response to "Велинград и хотели в спа сърцето на страната"

Публикуване на коментар