Хотели във Варна

вторник, 12 октомври 2010 г. 12:00 Публикувано от bvelingrad
Варна е един твърде красив и обаятелен град, протягащ се по източните живописни граници на Черно море. Той е най-обхватен център по народното ни Черноморие, с обхватна история и неповторимо минало, набелязало своя продълбан знак тук. Със прочутите магични плажове и твърде много обекти, отдавна се е преобразило в предпочитано селище за релакс, което е основа и за често от почиващи в хотели във Варна.
До град Варна се настаняват немалко селища популярни с посетителската си стремливост и хотели - Златни пясъци, релаксиращата, бодрата и неизградената с хотели Албена, Чайка, Свети константин и Елена и др.
Повърхността, върху която сега се разперва е била обитавана още много отдавна. В 6 век пр.н.е. дедите изграждат на това място своя колония, обявили за Одесос. Колонията заемала важно място и от тогава се събирали важни търговски пътеки по море. Това твърде възможно е и основа да се формира така искана прицел от не един и двама известни притежатели. Два века след това тя е присвоена от войските на Александър Македонски, но пак не променя статуса си да бъде диктатор на заможен роден живот и сериозен национален център. Днешното си название заграбва горе долу около 9 век, когато отива под властта на Второто българско царство.

Ключово за Варна са и достата хотели във Варна, комфортни както за забави, така и за разходка. Ако сте взели решение да плажувате във Варна и се двоумите къде да гостувате ви ще харесате хотел "Аква" намиращ се много близо до централната ЖП гара и на 10 минутки от морето и Морската градина. Курортът предлага на своите гости прекрасни реномирани спални, безплатен интернет, място за кола, голям ресторант и т.н. След като уточнихме хотелите във Варна, налага се да загатнем и за много на брой добри и живи заведения и механички, разбира се готвят невероятно и апетитно.

0 Response to "Хотели във Варна"

Публикуване на коментар